dinsdag 6 mei 2014

Nuttige blog tips

Handige blog tips

blog tips
Bloggen is leuk en makkelijk. Alleen het is wat moeilijker om er ook voor te zorgen dat de blog ook werkelijk succesvol is. Hiervoor zijn er wat simpele blog tips die de kans op succes aanzienlijk vergroten.

De eerste en waarschijnlijk belangrijkste van alle blog tips is: Kies een niet te breed onderwerp. Zorg ervoor dat je blog een specifiek publiek aanspreekt. Mensen zoeken vaak op bepaalde onderwerpen. Dit zijn onderwerpen die ze interessant vinden. Als jouw blog hierover gaat is de kans groot dat zij vaker terug zullen komen. Op het moment dat je je blog te breed maakt zullen veel mensen dit ook als zodanig ervaren komen ze niet terug.

Twee andere erg belangrijke blog tips zijn: Gebruik goede sleutelwoorden en gebruik ze VAAK. Mensen met een probleem of vraag zoeken op Google. Als jij ervoor zorgt dat jouw tekst over een onderwerp gaat dat veel gezocht wordt, dan is er veel kans dat veel mensen jouw log openen. Als je er voor zorgt dat de sleutelwoorden waar mensen zoeken veel in je tekst voorkomen is de kans dat jouw blog bovenaan komt te staan in Google groot. Dit zorgt voor nog veel meer bezoekers van je blog. Een voorbeeld is het sleutelwoord 'blog tips'. Er is grote kans dat veel bezoekers van deze pagina op het sleutelwoord blog tips Gegoogeld hebben. blog tips is namelijk een woord dat vaak Gegoogeld wordt.

Handige blog tips met betrekking tot inhoud.



Enkele blog tips die meer over de inhoud van de teksten gaan zijn er natuurlijk ook. De eerste is: Maak de teksten niet te lang en niet te kort. Te korte teksten worden vaak door zoekmachines niet opgepikt, maar te lange teksten zijn over het algemeen saai. De meest succesvolle blogteksten zijn over het algemeen tussen de 600 en 1200 woorden. Om de tekst minder langdradig te maken is het vaan om leuk om wat plaatjes toe te voegen. Nummer twee in het rijtje met blog tips over de teksten zelf, is het standpunt. Als je in een blog een mening aanneemt, doe dit dan hard. Teksten met een harde en uitgelezen mening worden over het algemeen meer gelezen. De simpelste van de blog tips is natuurlijk dat je tekst wel degelijk iets van inhoud moet hebben. Teksten die werkelijk zinnig zijn om te lezen worden ook meer gelezen. Hier zijn met blog tips te vinden voor het schrijven van teksten.

Blog tips, geld verdienen met je blog



Naast het succes van je blog op het gebied van lezen zijn hier nog enkele blog tips over het verdienen van geld met je blog. De blog tips zijn waarschijnlijk allemaal al erg bekend, maar ik vond toch dat ik ze moest toevoegen, aangezien het belangrijk is voor de meeste bloggers. Nummer één is natuurlijk Google AdSense. Door AdSense verdien je geld met iedere bezoeker van je blog. Alle soort reclame sites zoals AdSense horen bij de belangrijkste blog tips over geld verdienen met je blog. Maar geld verdienen met je blog gaat ook op andere manieren. Een van de belangrijkste manieren is Amazon. Je kunt reclame voor producten op Amazon op jouw blog plaatsen, dan krijg je een commissie voor elk product dat via jouw site wordt verkocht. Dit is een van de belangrijkste, maar minst bekende manieren om geld te verdienen met je blog.
Op deze website is heel veel te vinden over geld verdienen met een blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten